Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

Service på bustur

Service er både den oplevelse man ser i bussen, men også service og vedligeholdelse af busserne er vigtig. Og endelig er der den service, man får inden afrejsen fra vores kontorpersonale. Alt i alt gør vi hvad der står i vores magt, for at det hele går op i en højere enhed.

En god og hyggelig oplevelse

Chaufførens vigtigste opgave er selvfølgelig at køre bussen og holde den pæn og ren, men derudover er han/hun også en del af servicen og er med sin hjælpsomhed, adfærd og venlighed med til at skabe en hyggelig stemning på turen.

Alle chauffører gennemgår selvfølgelig de obligatoriske kurser der kræves

Men uden en bus, der er vedligeholdt og som jævnligt bliver efterset, duer det ikke. Herning Turist har egne værksteder med professionelle mekanikere. De holder et skarpt øje med selv de mindste detaljer. Det er selvfølgelig ikke en 100% garanti for, at der ikke kan ske uforudsete ting, men værkstedspersonalet gør deres bedste.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk