Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Busudflugter med Herning Turist

​Danmark er fuld af de dejligste rejsemål og muligheder for gode busudflugter – hvad enten det er store naturoplevelser, museumsbesøg, musik eller spændende foredrag og andre kulturoplevelser. Herning Turist kan med vores mange års erfaring bistå med gode forslag til både små og store busudflugter. Vi har næsten været alle steder i Danmark, derfor er vi sikre på, at vi kender et sted eller to, som vil være det perfekt mål for jeres busudflugter.

Lad os tage hånd om jeres busudflugter

Uagtet I skal af sted en gang, to gange eller flere, så lad os hjælpe jer. Vi ønsker at medvirke til, at jeres busudflugter bliver blandt de bedste, som I har haft. Vores mange års erfaring med busudflugter kombineret med serviceorienterede chauffører og medarbejdere sikrer jer den bedste oplevelse fra start til slut.

Såfremt I har særlige behov som for eksempel kørestolslift eller hjælp til gangbesværede, så kan vi også tilbyde dette. Og jeres busudflugter behøver ikke at være begrænset til Danmark, da vi også kører til udlandet. Det kan du læse mere om under indland og udland.​

Vælg busudflugter for en behagelig rejsemetode

​Busudflugter er en af de bedste rejsemetoder, fordi du for eksempel ikke skal flere kilometer op i luften, hvor du er klemt inde på et lille sæde som i et fly. Du skal heller ikke køre selv, planlægge stop undervejs og søger for optankning. Vi klarer det hele, så I bare skal nyde turen.

Undervejs på vores busudflugter kan du bruge tiden på dine venner, familie eller kollegaer i bussen og nyde udsigten fra de store vinduer i vores busser, hvor du kan se naturen glide forbi i roligt tempo. Og vores busser er altid i topform, så du kan bare læne dig tilbage i sædet og slappe af.

​Kontakt Herning Turist på telefon 97 12 89 11, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for busudflugter.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Taksvej 8, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk