Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Busudflugter med Herning Turist

​Tag bussen rundt i Danmark som er fuld af de dejligste oplevelser og rejsemål for gode busudflugter – hvad enten det er store naturoplevelser, museumsbesøg, musik eller spændende foredrag. Herning Turist kan med vores mange års erfaring bidrage med gode forslag til populære rejsemål for både små og store busudflugter. Vi har næsten kørt alle steder i Danmark, derfor er vi sikre på, at vi kender et sted eller to, som vil være det perfekte mål for netop jeres busudflugter.

Lad os tage hånd om jeres busudflugter

Uanset om I skal af sted en gang, eller på flere ture, så lad os hjælpe jer med planlægningen. Vi ønsker at medvirke til, at jeres busudflugter bliver blandt de bedste, som I har haft. Vores mange års erfaring med at arrangere busudflugter kombineret med kompetente chauffører og serviceorienterede medarbejdere sikrer jer den bedste oplevelse fra start til slut.

Såfremt I har særlige behov som for eksempel kørestolslift eller hjælp til gangbesværede, så kan vi også tilbyde dette. Og jeres busudflugter behøver ikke at være begrænset til Danmark, vi kører naturligvis også til udlandet. Det kan du læse mere om under indland og udland.​

Vælg busudflugter for en behagelig rejsemetode

​Når du vælger bussen som rejsemetoder, kan du vælge at blive kørt fra A til B, eller gøre flere stop undervejs og gør turen til selve oplevelsen, hvor du oplever nye ting, ser byer og attraktioner. Rejsen er planlagt på forhånd, faciliteterne er moderne og af høj standard. Der er fint med benplads, TV, toilet og gode sæder. Busserne er forsynet med vippestole med fodstøtter, regulerbar ryglæn og små slå-ud-borde. Der er naturligvis aircondition, der gør at temperaturen i bussen altid er behagelig. Der er kaffemaskine så der kan nydes en kop kaffe undervejs, i køleskabet er det kolde drikke.

Undervejs på vores busudflugter kan du bruge tiden på dine venner, familie eller kollegaer i bussen og nyde udsigten fra de store vinduer i vores busser, Du kan 100% prioriterer de sociale aspekter og overlade logistikken til os.

​Kontakt Herning Turist på telefon 97 12 89 11, hvis du vil høre, hvad vi kan tilbyde inden for busudflugter.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk