Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

Handicapkørsel

Herning Turist tilbyder kørsel med handicapvenlige luksusbusser overalt i Danmark og mange steder i Europa fra vores base i Herning i Jylland. Vores handicapbus er topmoderne og vi har mange specialbusser og en handicapbus, der giver mulighed for at servicere gangbesværede kunder. 

Hvad enten det drejer sig om en udflugt med plejehjemmet eller med Ældresagen, eller det gælder en større gruppe gangbesværede i øvrigt, kan vi tilbyde perfekte løsninger for handicapkørsel med vores handicapbus, såvel i Danmark som i Europa. Vi har snart et halvt århundredes erfaring i branchen og vi yder altid en høj service for vores kunder.

Specielt uddannede chauffører

Vores chauffører er specielt uddannede til at tage sig af gangbesværede og kørestolsbrugerer. Vi kan derfor arrangere handicapkørsel på en kompetent, sikker og behagelig måde.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk