Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mit arbejdsmiljø​ "ISO-opslagstavlen"

​ISO er forkortelsen for ’International Organisation for Standardisering’ og har til hensigt, at sikre en række standarder indenfor bl.a. miljø, arbejdsmiljø og kvalitetssikring, som er sammenlignelige verden over.

Herning Turist er ISO certificeret i standarderne: 9001 (Kvalitetsledelse), 14001 (Miljø) og 45001 (Arbejdsmiljø) samt har opnået anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.

Kravet til virksomheden ved ISO-certificeringerne er at etablere, dokumentere og løbende vedligeholde og forbedre arbejdsmiljø, miljø og kvalitetssikre forholdene for kunderne, passagererne, de ansatte og virksomheden.

Fælles ansvar
Det er ikke kun virksomheden, der er forpligtet til at efterleve de opsatte standarder og fortsat forbedre disse. Medarbejderne er også ansvarlige for at leve op til de opsatte mål inden for miljø, arbejdsmiljø og kvalitetssikring. Hver enkelt medarbejder skal bidrage aktivt i form af observationer og fortsat arbejde på at forbedre arbejdsgange og systemer, der virker uhensigtsmæssige, uforståelige eller som ikke efterlever miljø- eller arbejdsmiljøvenlige hensyn og kvalitetskrav.

Her på intra har du adgang til de dokumenter, som er relevante for dig. Nedenfor kan du også selv indberette evt. observationer eller forbedringsforslag. 

Det vigtigste er, at du altid læser/sætter dig ind i og følger procedurerne i de udleverede materialer, medarbejderhåndbogen og information her på intra.

Observationer og forbedringsforslag

Dokument 'Instruks for Observationer og Forbedringsforslag' skal læses inden du udfylder nedenstående formular med observationer og forbedringsforslag. Tryk afsend, når du har udfyldt formularen.

Dine observationer kan også ringes ind til Solvej eller Betina i administrationen på tlf. 9712 8911.

10.2.1 Instruks for Observationer og Forbedringsforslag

Udfyld formularen nedenfor og indsend!

 
 
 
Hvilken afdeling er du ansat i? * 
Hvad ønsker du at indberette? *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere