Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist - en del af Brande Buslinier

Telefon​: 9712 8911   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Seniorrejser med bus tilbydes lige her

Hos Herning Turist tilbyder vi diverse former for seniorrejser med bus. Vi har stor erfaring med forskellige kørsler, hvor vi bringer kunder sikkert fra A til B. Vi holder til i Herning, hvorfor vores kunder primært er fra Jylland. Dog står vi til rådighed hos kunder over hele Danmark.

Vi har tilbudt seniorrejser med bus siden 1969. Igennem årene har vi haft mange tilfredse kunder, som har besøgt diverse destinationer rundt omkring i Danmark og Europa. Vi har en stor og moderne vognpark, hvilket gør os i stand til at arrangere seniorrejser for helt op til 1.000 personer. Hos os er du garanteret en behagelig oplevelse med dygtige og erfarne chauffører.

Vi tilbyder seniorrejser til enhver destination

Uanset om I har planer om at tage en tur til København eller til en by i Europa, så kører vi jer gerne. Vi tilbyder mange former for turistkørsler til lige netop de destinationer, som du drømmer om. Om det er til nogle af de mest anerkendte seværdigheder eller til små, eventyrlige og uudforskede steder, spiller ingen rolle hos os.

Når vi foretager seniorrejser med bus, sørger vi naturligvis for at gøre nogle gode stop undervejs på turen. Her planlægger vi ruten, så vi kommer til at køre via smukke og spændende ruter frem til destinationen. Hos os får du altså meget mere end blot en kørsel fra A til B, du får nemlig en smuk oplevelse undervejs til din endestation.

Kontakt os for at høre mere om seniorrejser med bus

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder af seniorrejser med bus, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, hvor vi kan aftale din næste rejsedestination.

Du kan ringe til os på telefon: 9712 8911 eller på e-mail: herning@herning-turist.dk, så vender vi straks tilbage.

Få tilbud på bustransport her

Ønsker du at få tilbud på bustransport fra Herning Turist?

Klik her for at udfylde formularen

Har du spørgsmål?​

Så send dem til os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

90% Co2 reduceret brændstof​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk