Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

Forslag til gruppeudflugt med bus for indland

Thy Nationalpark

Se Danmark når det er aller dejligst. Oplev Danmarks reneste søer, Hanstholm vildtreservat, Klitmøller, som er internationalt kendt som det kolde Hawaii, gamle fiskerlejer og Lodbjerg Fyr med en fantastisk udsigt over Vesterhavet.

Oplev det sydfynske Øhav

Danmark bliver aldrig smukkere end i det sydfynske Øhav. Se "Paradisets Have", "De Fynske Alper" og det hyggelige Svendborg med de stolte søfartstraditioner. Vi lægger også vejen forbi Elvira Madigan og Sixten Sparres grav og meget, meget mere.

Forunderlige Lolland-Falster og Møn

Besøger Knuthenborg Safaripark og se alle de spændende dyr og kom også forbi Gåsetårnet, spis forkost på Bogø Kro og se det smukke Møns Klint. Læg også et besøg på Gavnø Slot, og gå tur i den dejlige have.

Nordsjælland, København og Sverige

Oplev de smukke landskaber, spændende slotte og borge og rundtur i København. Gå på strøgtur i København, besøge Tivoli og besøg Sofiero Slot ved Helsingborg. Kronborg, Frederiksberg slot og Fredensborg er bestemt også et besøg værd.

Horsens Statsfængsel

Et interessant indblik i den barske hverdag fangerne levede under i Horsens Statsfængsel hvor der sad op til 500 indsatte. Nyd en dejlig frokost på Alrø i Horsens Fjord.

Limfjordsøen Fur

En dejlig dag til hygge, god mad og fordybelse i Danmark i forhistorisk tid. Den smukke Limfjordsø Fur gemmer på fortidsminder så langt som 55 millioner år tilbage i tiden.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk