Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

Udflugtskørsel over hele landet

Herning Turist tilbyder udflugtskørsel til mange forskellige steder over hele Danmark. Hvad enten det drejer sig om pensionistklubben eller ældreforeningen, børnehaven eller beboerforeningen kan Herning Turist levere udflugtskørsel i topklasse.

Vi har næsten 50 års erfaring med bustransport i Danmark og vi kender vejnettet til mindste detalje. Vi vejleder gerne i forhold til udflugtsmål.

Komfortabel udflugtskørsel

I Danmark er der masser af muligheder for at tage på spændende udflugter, om det nu gælder indendørs eller udendørs oplevelser. Museer, musik eller natur – vi transporterer jer frem og tilbage med udflugtskørsel af bedste kvalitet. Vores busser er alle velholdte og komfortable, så I kan læne jer tilbage og nyde turen uden at skulle tænke på at finde vej, tanke op eller parkere.

Bestil udflugtskørsel af høj kvalitet

Vores chauffører er professionelle og erfarne, som også er opmærksomme på at yde service til kunderne. Alt i alt kan vi derfor hos Herning Turist tilbyde udflugts kørsel af bedste kvalitet, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Ring til os på telefon 97 12 89 11 os for mere information og tilbud omkring udflugt med bus fra Herning i Jylland.​

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Taksvej 8, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk