Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Udflugtskørsel over hele landet som endagsture

Hos Herning Turist tilbyder vi udflugtskørsel til mange forskellige steder i landet. Hvad enten det drejer sig om pensionistklubben, børnehaven eller beboerforeningen, kan vi levere endagsture i topklasse. Vi holder til i Herning, hvorfor vi ofte kører for kunder i Jylland. Vi tilbyder dog udflugtskørsel for kunder i hele Danmark.

Vi har næsten 50 års erfaring med udflugtskørsel og andet bustransport, og vi kender vejnettet ned til mindste detalje. Vi vejleder gerne i forhold til udflugtsmål, hvis I mangler inspiration til jeres endagsture.

Vi tilbyder hyggelige og komfortable endagsture

I Danmark er der masser af muligheder for at tage på spændende udflugter – om det nu gælder indendørs eller udendørs oplevelser. I bestemmer, om det skal være museer, musik eller natur – vi transporterer jer frem og tilbage med professionel udflugtskørsel af bedste kvalitet.

Vores busser er alle velholdte og komfortable, så I kan læne jer tilbage og nyde turen. Så skal I ikke tænke på at finde vej, tanke op eller parkere i forbindelse med endagsture.

Bestil udflugtskørsel hos os eller ring for at høre mere

Vores chauffører er professionelle og erfarne, hvorfor de er yderst opmærksomme på at yde service til kunderne. Alt i alt kan vi altså tilbyde endagsture i form af fx udflugtskørsel af bedste kvalitet – skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 97 12 89 11 eller e-mail: herning@herning-turist.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for endagsture. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk