Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Firmakørsel og firmaarrangementer i hele Danmark

​Har I brug for behagelig transport til firmaarrangementer, uanset antallet af personer. Eller skal I bruge firmakørsel til en kongres, et kursus, en messe, en udflugt, en repræsentationstur eller en sightseeing. Det kan også være, at I skal hente gæster og forretningsforbindelser i lufthavnen eller en anden trafikterminal.

Herning Turist er det helt rigtige valg, når I skal skal bruge firmakørsel eller skal køres til firmaarrangementer, og vi har busser til ethvert formål lige fra 9 pladser og op til 84 pladser, og skulle I være flere end det, så har vi mere end én bus. 

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige transportfirma, men vi hos Herning Turist sætter en dyd i at være en af Danmarks bedste. Vi og vores busser sikrer jer den bedste køreoplevelse i forbindelse med firmakørsel eller transport til firmaarrangementer.

Herning Turist har busser til al form for firmakørsel

​Kommer der besøg fra udlandet, og I har brug for firmakørsel til at hente kunder eller samarbejdspartnere i lufthavnen eller at køre dem til et hotel eller en konference, så har vi lige, hvad I skal bruge, lige fra minibusser med 9 pladser op til store busser med 84 pladser. Alle vores busser er i tiptop stand, således jeres firmakørsel og firmaarrangementer kan blive så behagelig som muligt.

Kørsel til firmaarrangementer fra Herning, Jylland til resten af Danmark og udlandet

​Firmakørsel dækker over mange ting. Det kan være afhentning i lufthavnen, eller det kan være firmakørsel med en mindre gruppe, som skal til konference. Vi har busser til alle former for firmakørsel i Jylland, resten af landet og i udlandet.

Firmaarrangementer dækker over endnu flere områder, som for eksempel en firmaudflugt, en konferencetur, en sommerfest, teambuilding eller måske en tur til Norge for at stå på ski? Vi har gode busser til langfart, og vores personale har stor erfaring med blandt andet langture til de norske fjelde, de tyske vinmarker og mange andre former for firmaarrangementer. 

Vi kan klare transporten i forbindelse med alle typer af firmaarrangementer, uanset om turen er på få kilometer eller på flere tusinde kilometer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på firmakørsel

Ring til os for at høre meget mere om firmakørsel og få eventuelt et tilbud på firmakørsel til firmaarrangementer. Ring til 97 12 89 11, og vi er klar til at varetage transporten til jeres firmaarrangementer.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk