Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Persondata politik

​Vi overholder GDPR-lovgivningen, og passer godt på dine data. Det betyder, at vi udelukkende indsamler data, som du giver samtykke til – og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Vi indsamler udelukkende de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med dit samtykke. Vi indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

HVORFOR BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig. Afhængig af hvad du har givet samtykke til, sker behandlingen af personoplysninger til følgende formål:

  • Marketingrelaterede aktiviteter
  • Booking af bustransport samt pakkerejser direkte og gennem rejseagenter
  • Brugerregistrering til nyhedsbrev
  • Anvendelse af situationsbilleder til markedsføring
  • Analyse af transport, udflugt/pakkerejse (gæstetilfredshedsundersøgelse)
  • Gavekort (registrering af brug)
  • Afsendelse af pakker (kvittering for afsendelse)
  • Gæstehenvendelser (ris og ros)
  • Indsamling af e-mails i vores turistbusser til markedsføringsbrug, hvilket vi stiller som krav mod anvendelse af vores internet i busserne.

PÅ HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysninger indsamlet til brug for marketingsrelaterede aktiviteter, tilmelding til nyhedsbreve, booking af bustransport eller pakkerejser samt spørgeskemaundersøgelser, sker på grundlag af samtykke fra dig, jf. GDPR art. 6, 1, litra a).

Personoplysninger indsamlet til brug for booking af bustransport eller pakkerejser, salg gennem webshop, salg og brug af gavekort, samt afsendelse af pakker mv., sker som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt som du er part i eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt – GDPR art. 6, 1, litra b).

HVEM VIDEREGIVER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

Når du booker en pakkerejse, samtykker du til at Herning Turist ApS – som er teknisk arrangør af en pakkerejse eller som leverandør af bustransport– må videregive deltagerens navn og telefon nummer til hotellet, hvis turen/rejsen indbefatter overnatning.

Som deltager indgår du alene aftale med Herning Turist om deltagelse på pakkerejsen eller som kunde af bustransporten. Hvis du står som gruppeleder for en bustransport leveret af Herning Turist kan der være tilfælde hvor det også er nødvendigt at udlevere din e-mail til hotel.

Ved brug af vores Facebook-side her.

HVIS DU ØNSKER AT GØRE INDSIGELSE

Ønsker du at gøre indsigelse mod at vi har registreret personoplysninger om dig, kan du kontakte os her.

INDSIGELSE I FORBINDELSE MED DIREKTE MARKEDSFØRING

I tilfælde af, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling, hvorefter Herning Turist ikke længere vil behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Det kan du gøre her.

HVIS DU VIL TILBAGEKALDE DIT SAMTYKKE TIL MARKEDSFØRING

I tilfælde af, at Herning Turist behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter Herning Turist ikke længere vil behandle dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du tilbagetrækker et samtykke, vil Herning Turist ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig, hvilket eksempelvis betyder, at vi ikke vil kunne fremsøge informationer i forbindelse med en tidligere booking eller deltagelse i en given konkurrence. Hertil kommer at vi ikke vil kunne sende dig nyhedsmails.

Du kan tilbagekalde dit samtykke her.

HVIS DU ØNSKER AT KLAGE

Klage vedr. behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 3319 3200, eller via e-mail: www.datatilsynet.dk.

​​

INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD​

V/HARRISLEE

Bliv chaufførlærling - opstart januar 2023!
25-10-2022
Hos Herning Turist har du mulighed for at komme i lære som buschauffør 🚌 Vi tilbyder en spændende og dynamisk læreplads med gode kolleger og med mulighed for et tilrettelagt karriereforløb ⭐
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

​Herning Turist har opnået tre ISO-certificeringer

​Vi har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.

kronesmiley

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere