Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VIP bus til firmakørsel og private selskaber

Kørsel med vores VIP bus er den ekstraordinære bustransport til dit kunde arrangement eller firmakørsel. VIP busserne er komfortabelt indrettede og har plads til mellem 29 og 34 personer - en transportoplevelse med god plads og ekstra komfort. Indretningen i VIP busserne giver mulighed for at holde oplæg og briefinger undervejs på turen.​

​Skræddersyet VIP kørsel

Vi har en omfattende vognpark, som giver mulighed for at transportere større grupper af passagerer med vores VIP busser både i Danmark og på ture til udlandet. ​I samarbejde med jer skræddersyr vi den bedste løsning for jer. Det er desuden muligt at bestille servering til turen enten med forplejning i bussen eller med indlagte stop undervejs.

Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og er klar med vores ekspertise og sparring, når jeres tur skal tilrettelægges.

VIP bussen bliver ofte benyttet til transfer, sports- og kulturarrangementer, virksomhedsture med møder og briefinger undervejs samt til den ekstraordinære transport til kunder og private arrangementer.

Nemt, bekvemt - og lige det der ekstra touch

Den helt store fordel ved at køre med bus er, at du kan nye turen sammen med resten af selskabet og trygt overlade alt det praktiske til os såsom tankning, parkering og logistikken. Vores VIP bus er samtidig en luksuriøs transportoplevelse med god plads. Lad Herning Turist tilrettelægge jeres tur i vores VIP busser, så får I både en behagelig, nem og komfortabel rejse og transportoplevelse.

Få tilbud på VIP bustransport

I er meget velkomne til at kontakte os for yderligere information om priser eller for bestilling af kørsel med vores VIP bus på tlf. 9712 8911

VIP bus til koncerten, golfturen og fodboldkampen

VIP busserne er også et oplagt transportvalg, når I er en gruppe der skal til koncert i Danmark eller i udlandet, på golftur eller til en fodboldkamp. Der er plads i bagagerummet til både golfbagen og kufferten. ​Vi tilbyder pakkeløsninger og hjælper også gerne med booking af hotel, bestilling af forplejning mv.​

Billeder og indretning fra vores VIP bus nedenfor

PAKKEREJSER TIL BERLIN & INDKØBSTURE TIL FLEGGAARD

Heldagsbustur til H. C. Andersen Museet & Blomsterfestival i Odense City
09-05-2022
Kom med på en heldagsbustur til H.C. Andersen Museet 🎩 og Blomsterfestival i Odense City fredag 19. august 2022 🌻🌺🌾🌼. Vi kører fra Lemvig, Struer, Holstebro, Aulum, Vildbjerg, Herning, Brande og Vejle. Turen er inkl. æggekage ad libitum på Carlslund ved Fruens Bøge. Kr. 849,- pr person.
Læs hele nyheden
Kør grønt – det gør vi 🌱
24-02-2022
Alle vores turist- og konference-busser hos Herning Turist kører på HVO 100, som er fossilfri diesel udvundet af 100% genanvendelige råmaterialer såsom vegetabilsk olie og animalsk fedt. - et miljøbevidst valg for en bæredygtig fremtid.
Læs hele nyheden

Få tilbud på bustransport her

Ønsker du at få tilbud på bustransport fra Herning Turist?

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål......

Godt tilrettelagt.......

Super busser......

Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik