Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VIP busser og VIP kørsel

Kørsel med vores VIP bus er den ekstraordinære bustransport til firmakørsel og private selskaber. Bustransport med VIP busser og VIP kørsel er et oplagt transportvalg til kunde- eller firmaarrangementer, grupperejser, virksomhedskørsel eller store fest. VIP busserne er komfortabelt indrettede og har plads til mellem 29 og 34 personer - en transportoplevelse med god plads og ekstra komfort. Indretningen i VIP busserne giver mulighed for at holde oplæg og briefinger under bustransporten.​ Det er også muligt at booke én af vores VIP busser til busudflugten eller busrejsen, hvor I ønsker ekstra komfort til jeres grupperejse. Kontakt busselskabet Herning Turist for et tilbud på bustransporten med VIP bus eller VIP kørsel til jeres næste firmaarrangementer eller bustur.

​Skræddersyet VIP kørsel

Vi har en omfattende vognpark, som giver mulighed for at transportere større grupper af passagerer med vores VIP busser både i Danmark og på busture til udlandet. ​I samarbejde med jer skræddersyr vi den bedste løsning for jer. Det er desuden muligt at bestille servering til turen enten med forplejning i bussen eller med indlagte stop undervejs.

Vi har mere end 50 års erfaring i busbranchen, og er klar med vores ekspertise og sparring, når jeres VIP kørsel skal tilrettelægges.

VIP bussen bliver ofte benyttet til bustransport som transfer til og fra lufthavnen, sports- og kulturarrangementer, virksomhedskørsel, personaleudflugter med møder og briefinger undervejs samt til den ekstraordinære bustransport til kunder, store fester og private arrangementer.

Nemt, bekvemt - og et ekstra touch

Den helt store fordel ved at køre med VIP bus er, at I kan nyde turen sammen med resten af selskabet og trygt overlade alt det praktiske til os såsom tankning, parkering og logistikken.

Vores VIP bus er samtidig en luksuriøs transportoplevelse med god plads og ekstra komfort. Lad Herning Turist tilrettelægge jeres VIP kørsel i én af vores VIP busser, så får I både en behagelig, nem og komfortabel busrejse og transportoplevelse.

Få tilbud på bustransport med VIP bus

I er meget velkomne til at kontakte os for yderligere information om priser eller for bestilling af VIP kørsel med én af vores VIP busser på tlf. 9712 8911

VIP kørsel til koncerten, golfturen og fodboldkampen

VIP busserne er også et oplagt transportvalg, når I er en gruppe der skal til koncert i Danmark eller i udlandet, på golftur eller til en fodboldkamp. Der er plads i bagagerummet til både golfbagen og kufferten. ​Vi tilbyder desuden pakkeløsninger med VIP bus og hjælper også gerne med booking af hotel, bestilling af forplejning mv.​

Billeder og indretning fra vores VIP kørsel og VIP busser nedenfor

Busudflugt på en hverdagsaften

Á 4-6 timers varighed

Bustransport til årets firmafest

Nyd aftenen i selskab med dine kolleger og lad os køre jer både ud og hjem fra festen.


📞 9712 8911 og spørg efter Betina eller Jesper i salgsafdelingen.​

​INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD V/HARRISLEE

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere