Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

VIP busser til særlige oplevelser

Herning Turist arrangerer koncertrejser som pakkeløsninger og vi kan klare et stort antal rejsende. Vi har en omfattende vognpark, som tillader os at transportere op til 1.000 passagerer på koncertrejser. Vores VIP busser tilbydes til rejser både indenlands og udenlands og vi yder altid en høj service for vores kunder.

Oplevelsesture i VIP busser

VIP busser til koncertrejser er én af flere muligheder. Vi arrangerer desuden oplevelsesture af mange slags, såvel i Danmark som i udlandet. Vi har næsten 50 års erfaring i branchen og vi er derfor på mange måder den perfekte sparringspartner, når jeres tur skal tilrettelægges.

Skræddersyet rejse med forplejning

I samarbejde med jer kan vi skræddersy den bedste løsning for jer, sådan at I for eksempel også kan få servering undervejs på turen med VIP busser. Vi tilbyder både mad og drikkevarer - eksempelvis fadøl på rejsen og I kan samtidig indpasse stop undervejs på ruten, hvis særlige muligheder virker interessante.

Vores VIP busser giver en behagelig rejse

Skal I afsted på rejse i en større gruppe, enten til koncert eller til andet arrangement, kan Herning Turist tilrettelægge jeres tur i VIP busser, så I får en både behagelig og nem rejse. 

I slipper for besværet med at tanke op, finde vej, parkere og så videre. I skal bare nyde turen og hygge jer. Kontakt os med glæde for yderligere information og bestilling af VIP busser på telefon 97 12 89 11.

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 36 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Taksvej 8, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk