Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

VIP kørsel med VIP busser til særlige oplevelser​

Herning Turist i Jylland arrangerer koncertrejser med VIP busser som pakkeløsninger til kunder i hele Danmark. Vi har en omfattende vognpark, som tillader os at transportere op til 1.000 passagerer til VIP kørsel. Vores VIP bus tilbydes til rejser på indenlands og udenlands, og vi yder altid en høj service for vores kunder.

Få en oplevelsestur i en VIP bus

Leje af VIP busser til koncertrejser er én af flere muligheder. Vi arrangerer desuden VIP kørsel til oplevelsesture af forskellige slags i Danmark såvel som i udlandet. Vi har næsten 50 års erfaring i branchen, og vi er derfor den perfekte sparringspartner, når jeres tur skal tilrettelægges.

Skræddersyet rejse i VIP busser med forplejning og service

I samarbejde med jer kan vi skræddersy den bedste løsning for jer – eksempelvis så I kan få servering undervejs på turen i VIP bus samt andet service. Vi tilbyder mad og drikkevarer såsom øl og sodavand til en god pris. I kan samtidig indpasse stop undervejs på ruten, hvis særlige muligheder virker interessante.

Vores VIP bus giver en behagelig VIP kørsel

Skal I afsted på en rejse i en større gruppe, til koncert eller andet arrangement, kan Herning Turist tilrettelægge jeres tur i vores VIP busser, så I får en både behagelig og nem rejse. Med vores VIP kørsel slipper I for besværet med at tanke op, finde vej, parkere og så videre. I skal bare nyde turen og hygge jer.

I er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om priser, eller for bestilling af VIP kørsel med vores VIP bus. Ring til os på telefon 97 12 89 11 eller send os en e-mail på herning@herning-turist.dk for et få et godt tilbud.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk