Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bustransport og grupperejser udland

Busrejser til fantastiske storbyer med kultur, seværdigheder og shopping. Idylliske landsbyer, sneklædte landskaber eller strandpromenader i Sydeuropa - mulighederne er mange og indenfor rækkevidde med turistbus på studietur eller grupperejse med busselskabet Herning Turist.​ Vi har stor erfaring med skirejser, bustransport og grupperejser samt busrejser til skoleklasser og virksomheder til storbyer i Europa. Vi kan også tilbyde en éndagsbusture ned over grænsen eller busrejser med flere overnatninger til jeres grupperejse.

Vi har kørt Europa tyndt siden 1967

Herning Turist er et busselskab, der tilbyder bustransport, grupperejser, studieture og busrejser til en lang række af de skønneste rejsemål i Norden og rundt i Europa. Vores medarbejdere står til rådighed med deres ekspertise og er klar til at give jer en god, tryg og behagelig busrejse og rejseoplevelse.​

Vi kan hjælpe jer med at planlægge og tilrettelægge jeres bustransport og busrejse. Vi har også stor erfaring med studieture, grupperejser, seniorrejser og firmakørsler. Bustransporten har vi naturligvis styr på, men vi kan også hjælpe med booking af hotel, forslag til busudflugter samt bestilling af forplejning og guidede busture. Kort sagt alt fra A til Z til jeres rejse med bus. Vi tilbyder også grupperejser og turistkørsel i vores VIP busser.

En komfortabel rejse med bus

Busselskabet Herning Turist tilbyder 4-stjernede turistbusser med moderne faciliteter. Busserne er udstyret med gode vippestole med fodstøtter, regulerbare ryglæn og små slå-ud-borde, wi-fi, TV og toilet. Aircondition sikrer, at temperaturen i bussen altid er behagelig. Hertil er der kaffemaskine, så der kan nydes en kop kaffe undervejs og i køleskabet er der kolde drikkevarer, som er klar ved forudbestilling.​ Kort sagt, at det I behøver til jeres turistkørsel og grupperejse.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden (reg. nr. 2414), så I kan trygt bestille jeres næste grupperejse, bustransport og busrejse eller VIP-kørsel i VIP-bus hos Herning Turist.

Skikørsel med bus til Norge, Sverige og resten af Europa

Sneklædte landskaber er indenfor rækkevidde med bustransport både i Norge, Sverige, Østrig, Italien og Frankrig eller hvorhen I måtte ønske på jeres busrejse. Det er både hyggeligt, nemt og bekvemt, at blive transporteret med bus til skiferien. Vi tilbyder både skiboks og trailer til transport af jeres ekstra udstyr. Har du en gruppe eller et selskab, der har brug for tilbud på bustransport eller er ved at planlægge en grupperejse med bus, så kontakt os pr. mail herning@herning-turist.dk eller tlf. 9712 8911.

Storbyferie og busrejser

AMSTERDAM l BERLIN l FIRENZE l HAMBURG l KIEL l KØBENHAVN l LUXENBOURG l MÜNCHEN l PARIS l PRAG l ROM l STETTIN l STOCKHOLM l STRASBOURG

kontakt os for flere forslag eller et tilbud på busrejsen tlf. 9712 8911 eller herning@herning-turist.dk

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere