Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Leje af bus eller minibus med chauffør

​Hvis du har brug for en minibus eller en større bus, så tilbyder Herning Turist leje af bus med chauffør. Du kan benytte vores kontaktform her på siden, så du kan modtage et tilbud på leje af bus eller minibus. Og vi kan skræddersy et tilbud lige præcis efter jeres behov og ønsker. 

Giv os gerne så mange detaljer som muligt, og hvis oplysningerne ikke kan være i vores formular, så skriv gerne en e-mail til: herning@herning-turist.dk eller ring til os på telefon 97 12 89 11

​Sikker transport med chauffør der kender bussen

​Herning Turist tilbyder kun leje af bus eller minibus med chauffør. Vi udlejer ikke bus eller minibus uden chauffør, da vi vil være sikre på, at al transport sker på den bedste og den mest sikre måde. Dertil kommer, at vores chauffører kender vores busser og minibusser, hvilket giver den bedste køreoplevelse. Det betyder også, at I ikke skal bekymre jer om parkering, og at I kan blive sat af så tæt på destinationen som muligt, fordi I ikke skal parkere.

Vælg mellem leje af bus eller minibus i kort eller lang tid

​Vi tilbyder leje af minibus og bus i både kort tid og lang tid. Vi har til huse i Herning og kan klare en kort tur og retur her fra, men vi kan også klare en lang tur fra Jylland til København og retur, ligesom vi kan køre en gruppe venner på ferie i Tyskland eller på en endagsudflugt i Sverige. 

Book tid online her

Benyt formularen for at få et tilbud på leje af bus og minibus eller ring til os på telefon 97 12 89 11

 
 
 
 
Fakturaadresse:
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk