Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Busselskab siden 1969 - Herning Turist

​​Herning Turist startede i 1969 som busselskab og i 2005 blev selskabet udvidet med Max Bus. I 2008 blev Herning Turist overtaget af Familien Gasbjerg, som fortsat driver virksomheden. Herning Turist er i dag én af de største privatejede busvirksomheder i Danmark.

På farten 24/7, 365 dage om året

​Vi er omkring 350 medarbejdere i vores busselskab, hvor hovedparten er chauffører. Arbejdsopgaverne er naturligvis spredt ud over hele døgnet, da vi altid er på farten med blandt andet turistkørsel, firmakørsel, VIP kørsel, Kombardo Expressen og rutekørsel.

Vores kapacitet er stor og vi kan imødekomme de fleste forespørgsler på bustransport og busture i Danmark samt buskørsel og busrejser til udlandet. Med mere end 200 busser til rådighed med pladser fra 8 - 84 personer, kan vi hjælpe jer med de fleste transportopgaver indenfor busrejser, bustransport, shuttle- og firmakørsel.​

Et firma med service og sikkerhed

​Service er ikke blot en smilende chauffør, men også en vedligeholdt vognpark, veluddannede chauffører og en team af medarbejdere, som leverer god service fra tilbudsgivning, selve bustransporten til opfølgning på din rejse med vores busselskab.

Vores chauffører skal naturligvis køre busserne korrekt, men derudover skal de også sikre, at bussen er ren og pæn, ligesom de er medvirkende til en behagelig stemning i bussen. Vi har eget værksted, hvor vores mekanikere gør alt, hvad de kan, for at busserne kører driftssikkert, når vi servicerer dig og dit selskab eller gruppe.

LAD BILEN STÅ

Styrk fællesskabet med hygge og højt humør - og lad os køre jer både ud og hjem fra sommerfesten 🚌💃🕺🤩🎉🌿🎉

#sommerfesten #Personaleturen #Firmafesten #ladbilenstå #komsikkerthjem

📞 9712 8911 og spørg efter Betina eller Jesper i salgsafdelingen - de hjælper med den rigtige bus til jeres fest.​

​INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD V/HARRISLEE

Bustransporten til blå mandag 🚌🚌
16-03-2023
Har I styr på bustransporten til konfirmandernes blå mandag? Vi har busser fra 16 – 84 personer, og er klar bag rattet uanset om turen går mod øst, vest, nord eller syd. 👏🤩🎉 Kontakt os for et tilbud på www.herning-turist.dk eller 9712 8911.
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere