Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Busselskab siden 1969 - Herning Turist

​Herning Turist startede i 1969 som busselskab, og i 2005 opkøbte vi Max Bus. Et par år senere i 2008 blev omtalte busselskab overtaget af Familien Gasbjerg, som fortsat driver virksomhederne. I dag er vores busselskab en af de største privatejede busvirksomheder i Danmark.

Vi er omkring 150 medarbejdere i vores busselskab, hvor hovedparten er chauffører. Arbejdsopgaverne er naturligvis spredt ud over hele døgnet, da vi altid er på farten med blandt andet turistkørsel, firmakørsel og rutekørsel.

Et firma med service og sikkerhed

​Service er ikke blot en smilende chauffør, men også en vedligeholdt vognpark, veluddannede chauffører og en team af medarbejdere, som leverer god service i alt lige fra tilbudsgivning til opfølgning på din rejse med vores busselskab.

Vores chauffører skal naturligvis køre busserne ordentligt, men derudover skal de også sikre, at deres bus er ren og pæn, ligesom de skal skabe en hyggelig stemning i bussen. Dertil kommer, at vores busselskab har eget værksted, hvor vores mekanikere gør alt, hvad de kan, for at busserne ikke skal få problemer, når de skal servicere dig.

Vores busselskab støtter det frivillige Danmark

​Herning Turist støtter sporten i Midtjylland, og udover at være sponsor for FC Midtjylland, har vi også Ulven, der er en speciel bus, som er klædt i FC Midtjyllands logo. Vi støtter også andre formål end fodbold, herunder håndbold, cykelhold, gymnastikhold, Danske Hospitals Klovne, BørneCancerFonden og Messecenter Herning. Derved er vi meget mere end bare et busselskab i Jylland.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 97 12 89 11, hvis du har spørgsmål til vores busselskab, men du kan også bestille et tilbud her.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk