Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Busselskab siden 1969 - Herning Turist

​​Herning Turist startede i 1969 som busselskab og i 2005 blev selskabet udvidet med Max Bus. I 2008 blev Herning Turist overtaget af Familien Gasbjerg, som fortsat driver virksomheden. Herning Turist er i dag én af de største privatejede busvirksomheder i Danmark.

På farten 24/7

​Vi er omkring 320 medarbejdere i vores busselskab, hvor hovedparten er chauffører. Arbejdsopgaverne er naturligvis spredt ud over hele døgnet, da vi altid er på farten med blandt andet turistkørsel, firmakørsel, VIP kørsel, Kombardo Expressen og rutekørsel.

Vores kapacitet er stor og vi kan imødekomme de fleste forespørgsler på bustransport og busture i Danmark samt buskørsel til udlandet. Med mere end 200 busser til rådighed med pladser fra 8 - 84 personer, kan vi hjælpe jer med de fleste transportopgaver indenfor buskørsel.​

Et firma med service og sikkerhed

​Service er ikke blot en smilende chauffør, men også en vedligeholdt vognpark, veluddannede chauffører og en team af medarbejdere, som leverer god service fra tilbudsgivning, selve bustransporten til opfølgning på din rejse med vores busselskab.

Vores chauffører skal naturligvis køre busserne korrekt, men derudover skal de også sikre, at bussen er ren og pæn, ligesom de er medvirkende til en behagelig stemning i bussen. Vi har eget værksted, hvor vores mekanikere gør alt, hvad de kan, for at busserne kører problemfrit, når vi servicerer dig og dit selskab.

INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD​

V/HARRISLEE

Bliv chaufførlærling - opstart januar 2023!
25-10-2022
Hos Herning Turist har du mulighed for at komme i lære som buschauffør 🚌 Vi tilbyder en spændende og dynamisk læreplads med gode kolleger og med mulighed for et tilrettelagt karriereforløb ⭐
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

​Herning Turist har opnået tre ISO-certificeringer

​Vi har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.

kronesmiley

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere