Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist - en del af Brande Buslinier

Telefon​: 9712 8911   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Turistkørsel til både indland og udland

​Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg. Fantastiske storbyer med kultur, seværdigheder og shopping, hvide badestrande, høje bjerge, idylliske landskaber og alle de bedste ferieoplevelser er indenfor rækkevidde med Herning Turist.

Herning Turist tilbyder turistkørsel til en lang række af de skønneste destinationer. Uanset om I har planer om en tur i Jylland, et andet sted i Danmark eller rundt i Europa, så står vores medarbejdere til rådighed med deres ekspertise og er klar til at give jer en god og tryg transportoplevelse.

Vi tilbyder sikker og behagelig turistkørsel fra Herning i Jylland

​Vi tilbyder turistkørsel til de gode, velkendte turistdestinationer og til de mere eventyrlige og uberørte steder, som du ikke har kendskab til i forvejen. Lad Herning Turist bringe dig sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Turistkørsel er en af vores ældste forretningsområder, og den dag i dag er det stadigvæk vores hjertebarn.

Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969, og derfor har vi så megen erfaring med turistkørsel bag os, at vi er sikre på, at vi ikke kun kan tilbyde den bedste transport, men også tilbyde transport ad ruter, som ingen andre normalt ser. Turistkørsel handler med andre ord ikke kun om at bringe jer fra A til B, men også om at levere en tur, som I bliver glade for.

Bæredygtig turistkørsel ad smukke ruter med udsigt

Vi gør brug af vores mange års erfaring med turistkørsel i både indland og udland til at planlægge kørslen via smukke og spændende ruter til destinationen, hvis det er muligt - men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder i Europa.

For mange virksomheder er turistkørsel en simpel indtjeningskilde, hvor det gælder om at transportere kunderne fra A til B så hurtigt som muligt, og derpå afhente nye kunder. Herning Turist mener ikke, at denne form for turistkørsel er hensigtsmæssigt hverken for vores kunder eller miljøet på sigt. Vi har derfor stor fokus på bæredygtig og komfortabel transport, der både tager hensyn til miljøet og dine behov for en god og tryg transport. Alle vores turist- og konferencebusser kører på Bio-diesel, som er hydrogeniseret-vegetabilsk-olie (HVO), der reducerer Co2 brændstofudledning med op til 90%. 

​​

Kontakt os for mere information om vores udflugter

Herning Turist kan tager hånd om jeres turistkørsel fra Herning, Jylland til Sjælland og resten af Europa.
​Ring på telefon 9712 8911 for at høre nærmere eller læs mere om vores udflugter her på siden.

Få tilbud på bustransport her

Ønsker du at få tilbud på bustransport fra Herning Turist?

Klik her for at udfylde formularen

Har du spørgsmål?​

Så send dem til os!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

90% Co2 reduceret brændstof​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk