Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bustransport i Danmark og udlandet

Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg og er nemt og bekvemt med en turistbus på busrejse og turistkørsel rundt i Danmark og resten af Europa. Busudflugter til fantastiske storbyer med kultur, shopping og seværdigheder. Grupperejser til smukke landskaber med høje bjerge, idylliske alpebyer og andre skønne ferieoplevelser er indenfor rækkevidde med busselskabet Herning Turist.​  

Grupperejser og busture

Herning Turist er et busselskab, der tilbyder bustransport i Danmark og det meste af Europa. Komforten i busserne sikrer jer en behagelig rejse, hvor I kan koncentrere jer om at nyde jeres bustur og fællesskabet. Uanset om I har planer om en udlandsrejse med bus, en bustur langs vestkysten på en endagstur med familien eller den lokale forening, en busrejse med sightseeing i København, seniorrejser i Danmark, busudflugt eller bustur i lokalområdet, så står vi til rådighed og er klar til at give jer en god og tryg bustransport.

​Vi tilbyder busrejser til gode, velkendte feriedestinationer samt til mere uberørte egne I muligvis ikke kender i forvejen. Lad Herning Turist bringe jer sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Busrejser er en af vores tidligste forretningsområder, og er stadig vores hjertebarn.​

Ønsker I ekstra komfort, kan vi også tilbyde busrejser,  busture og grupperejser i én af vores VIP busser.

Busture ad smukke ruter

​Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969. Vi gør brug af vores mange års erfaring med busrejser og turistkørsel til at planlægge kørslen via smukke og spændende ruter, hvis det er muligt - men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder undervejs på busturen.

Herning Turist tager hånd om jeres bustransport og busrejse fra Herning, Jylland og Sjælland samt resten af Europa.


​Ring på telefon 9712 8911 for at høre nærmere eller læs mere om vores forslag til busture og busudflugter under bustransport i Danmark eller destinationer og storbyferie under Bustransport og grupperejser udland.

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere