Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Turistkørsel i Danmark og udland

Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg. Fantastiske storbyer med kultur, shopping og seværdigheder. Smukke landskaber med høje bjerge, idylliske alpebyer og andre skønne ferieoplevelser er indenfor rækkevidde med Herning Turist.​

Grupperejser og éndagsbusture

Herning Turist tilbyder turistkørsel i Danmark og det meste af Europa. Komforten i busserne sikrer jer en behagelig rejse, hvor I kan koncentrere jer om at nyde turen og fællesskabet. Uanset om I har planer om en bustur langs vestkysten, busrejse med sightseeing i København, seniorrejser i Danmark rejse med bus til udlandet eller grupperejser rundt i Europa, så står vi til rådighed og er klar til at give jer en god og tryg transportoplevelse.

​Vi tilbyder turistkørsel til gode, velkendte feriedestinationer samt til mere uberørte egne I muligvis ikke kender i forvejen. Lad Herning Turist bringe jer sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Turistkørsel er en af vores tidligste forretningsområder, og er stadig vores hjertebarn.​

Smukke ruter med udsigt

​Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969. Vi gør brug af vores mange års erfaring med busrejser og turistkørsel til at planlægge kørslen via smukke og spændende ruter, hvis det er muligt - men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder undervejs på busturen.

Herning Turist tager hånd om jeres busture, grupperejser, seniorrejser og turistkørsel fra Herning, Jylland og Sjælland samt resten af Europa.


​Ring på telefon 9712 8911 for at høre nærmere eller læs mere om vores forslag til udflugter under turistkørsel Danmark eller destinationer og storbyferie under Turistkørsel udland.

INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD​

V/HARRISLEE

Herning Turist gør en ekstra indsats for lærlingene
16-12-2022
Lærlinge har altid været en investering i fremtiden. Med chaufførmanglen er opgaven blevet endnu mere indlysende end førhen. Det gælder også hos Herning Turist, som har gjort en særlig indsats for at tiltrække og holde på de unge chaufføraspiranter.
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere