Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Turistkørsel i Danmark og udland

Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg. Fantastiske storbyer med kultur, shopping og seværdigheder. Smukke landskaber med høje bjerge, idylliske landskaber og andre skønne ferieoplevelser er indenfor rækkevidde med Herning Turist.​

Grupperejser og éndagsbusture

Herning Turist tilbyder turistkørsel i Danmark og det meste af Europa. Komforten i busserne sikrer jer en behagelig rejse, hvor I kan koncentrere jer om at nyde turen og fællesskabet. Uanset om I har planer om en bustur langs vestkysten, sightseeing i København eller en grupperejse rundt i Europa, så står vi til rådighed og er klar til at give jer en god og tryg transportoplevelse.

​Vi tilbyder turistkørsel til gode, velkendte feriedestinationer samt til mere uberørte egne I muligvis ikke kender i forvejen. Lad Herning Turist bringe jer sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Turistkørsel er en af vores tidligste forretningsområder, og er stadig vores hjertebarn.​

Smukke ruter med udsigt

​Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969. Vi gør brug af vores mange års erfaring med turistkørsel til at planlægge kørslen via smukke og spændende ruter, hvis det er muligt - men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder undervejs på turen.

Herning Turist tager hånd om jeres turistkørsel fra Herning, Jylland og Sjælland samt resten af Europa.


​Ring på telefon 9712 8911 for at høre nærmere eller læs mere om vores forslag til udflugter under turistkørsel Danmark eller destinationer og storbyferie under Turistkørsel udland.

INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD​

V/HARRISLEE

ISO-certificering: 9001, 14001, 45001 samt Kronesmiley
22-09-2022
Herning Turist ApS har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 som er certificering i henholdsvis kvalitetsstyringssystemet, certificering indenfor miljø og arbejdsmiljø samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

​Herning Turist har opnået tre ISO-certificeringer

​Vi har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.

kronesmiley

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere