Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Turistkørsel til både indland og udland

​Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg. Fantastiske storbyer med kultur og shopping, hvide badestrande, store bjerge, idylliske landskaber og alle de bedste ferieoplevelser.

Herning Turist tilbyder turistkørsel til en lang række af de bedste destinationer. Uanset om I har planer om en tur i Jylland, et andet sted i Danmark eller rundt i Europa, så står vores medarbejdere til rådighed, med deres erfaringer og er klar til at give jer en god og tryg transportoplevelse.

Vi tilbyder sikker og behagelig turistkørsel fra Herning i Jylland

​Vi tilbyder turistkørsel til de gode, gamle turistmagneter og til eventyrlige steder, som du ikke kendte. Lad Herning Turist bringe dig sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Turistkørsel er en af vores tidligste forretningsområder, og den dag i dag er det stadigvæk vores hjertebarn.

Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969, og derfor har vi så megen erfaring med turistkørsel bag os, at vi er sikre på, at vi ikke kun kan tilbyde den bedste transport, men også tilbyde transport ad ruter, som ingen andre normalt ser. Turistkørsel handler med andre ord ikke kun om at bringe jer fra A til B, men også om at levere en tur, som I bliver glade for.

Turistkørsel ad smukke ruter med udsigt

​For mange firmaer er turistkørsel en simpel indtjeningskilde, hvor det gælder om at transporte kunderne fra A til B så hurtigt som muligt, og derpå afhente nye kunder. Herning Turist mener ikke, at denne form for turistkørsel er holdbar i længere tid. 

Derfor benytter vi vores mange års erfaring med turistkørsel i både indland og udland til at planlægge, hvis det er muligt, at køre via smukke og spændende ruter til destinationen, men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder i Europa.

Kontakt os for mere information om vores udflugter

Herning Turist kan tager hånd om jeres turistkørsel fra Herning, Jylland til Sjælland og resten af Europa.
​Ring på telefon 97 12 89 11 for at høre nærmere eller læs mere om vores udflugter her på siden.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk