Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Turistkørsel i Danmark og udland

Dejlige Danmark og hele det vidunderlige Europa venter på dit besøg og er nemt og bekvemt med en busrejse. Fantastiske storbyer med kultur, shopping og seværdigheder. Smukke landskaber med høje bjerge, idylliske alpebyer og andre skønne ferieoplevelser er indenfor rækkevidde med Herning Turist.​  

Grupperejser og busture

Herning Turist tilbyder turistkørsel i Danmark og det meste af Europa. Komforten i busserne sikrer jer en behagelig rejse, hvor I kan koncentrere jer om at nyde busturen og fællesskabet. Uanset om I har planer om en bustur langs vestkysten, busrejse med sightseeing i København, seniorrejser i Danmark, en rejse med bus til udlandet, udflugtskørsel eller grupperejser rundt i Europa, så står vi til rådighed og er klar til at give jer en god og tryg bustransport.

​Vi tilbyder turistkørsel til gode, velkendte feriedestinationer samt til mere uberørte egne I muligvis ikke kender i forvejen. Lad Herning Turist bringe jer sikkert og behageligt rundt i hele Europa. Turistkørsel er en af vores tidligste forretningsområder, og er stadig vores hjertebarn.​

Smukke ruter med udsigt

​Vi har kørt Danmark og Europa tyndt siden 1969. Vi gør brug af vores mange års erfaring med busrejser og turistkørsel til at planlægge kørslen via smukke og spændende ruter, hvis det er muligt - men selvfølgelig uden at blive forsinket. Vi bestræber os med andre ord på, at vores passagerer skal se de smukke og naturskønne områder undervejs på busturen.

Herning Turist tager hånd om jeres busferie, grupperejser, seniorrejser og turistkørsel fra Herning, Jylland og Sjælland samt resten af Europa.


​Ring på telefon 9712 8911 for at høre nærmere eller læs mere om vores forslag til busudflugter under turistkørsel Danmark eller destinationer og storbyferie under Turistkørsel udland.

Busudflugt på en hverdagsaften

Af 4-6 timers varighed

LAD BILEN STÅ

Styrk fællesskabet med hygge og højt humør - og lad os køre jer både ud og hjem fra sommerfesten 🚌💃🕺🤩🌿🎉

#sommerfesten #Personaleturen #Firmafesten #ladbilenstå #komsikkerthjem

📞 9712 8911 og spørg efter Betina eller Jesper i salgsafdelingen - de hjælper med den rigtige bus til jeres fest.​

​INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD V/HARRISLEE

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere