Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bustransport og grupperejser i Danmark

Busselskabet Herning Turist til byder bustransport, busture og grupperejser rundt i Danmark til skønne oplevelser og udflugtsmål – hvad enten det er skoleudflugter, naturoplevelser, museumsbesøg, koncerter, festival eller spændende seværdigheder I ønsker at opleve på jeres busferie.​ 

Rejse- og udflugtsekspertise

Hos busselskabet Herning Turist kan vi med vores mange års erfaring bidrage med forslag til spændende rejser med bus, seniorrejser, busture og grupperejser både til éndagsture og busrejser af flere dages varighed.

Vi har kørt næsten alle steder i Danmark, og kan dermed komme med input og inspiration til den helt rigtige busudflugt eller busrejse til jeres gruppe. Vi skræddersyr busturen efter jeres behov og ønsker. Vi kan hjælpe både med grupperejser og studierejser til udlandet, seniorrejser, busture rundt i Danmark eller éndagsbusture med lokalguide. Vores rejserådgiver sidder klar til at hjælpe jer, fra I bestiller, til I er godt hjemme igen. ​​ Vi har også stor ekspertise i busudflugter og busture til personaleforeninger, firmaer og seniorrejser med bus.

Busrejse - en behagelig rejseform​

​Når I vælger busferie som rejseform, kan I vælge at blive transporteret fra A til B eller gøre flere stop undervejs og gøre busturen til selve oplevelsen. Oplev nye seværdigheder, byområder og attraktioner. Busrejsen er planlagt på forhånd, faciliteterne er moderne og komforten god. Busserne er indrettet med gode vippestole med fodstøtter, regulerbare ryglæn og små slå-ud-borde, wi-fi, TV og toilet. Aircondition sikrer, at temperaturen i bussen altid er behagelig. I skal blot slappe af og nyde bustransporten og fællesskabet – og trygt overlade logistikken og bustransporten til os.​

Få et tilbud på bustransporten eller busturen i dag. Vi tilbyder også grupperejser med bus i turistbus eller i én af vores VIP busser.

​Se vores forslag til busudflugter og busture nedenfor.
​For mere inspiration til busture på en hverdagsaften og personaleudflugter klik her

Kom med til en oplevelsesrig dag i Universe Science Park, hvor 'sjov' er en videnskab. En spændende verden af sjov og videnskab for alle aldre – her kan I lege jer til viden om naturvidenskab og teknologi i et forunderligt univers. Kom med og lad dig udfordre!​

Christiansfeld er én af de danske byer, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev bl.a. de brostensbelagte gader med velbevarede ikoniske gulstenshuse liggende side om side samt den historiske bymidte, som Christian den 7. gav tilladelse til at opføre i 1773.​

Kom helt tæt på dyrene i Givskud Zoo blandt lemurer, berberaber og geder og tag med på en imponerende safari på savannen i egen bil eller i safaribusserne. Oplev også 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse i dinosaurparken. 

Nationalpark Thy er et kæmpe område med vandrestier og spændende naturoplevelser for dig der elsker naturen. Oplev den særegne flora og fauna med bl.a. krondyr, havørne, hjejler, spættet sæl og mange flere. Det er muligt at booke en naturvejleder

Der er store oplevelser i vente ved et besøg i Kongernes Jelling. Jelling Stenene, monumenterne mellem højene, den enorme skibssætning, find fordybelse i kirken eller besøg oplevelsescentret, der byder på en moderne digital sanseoplevelse i jagten efter vikingekongernes Jelling. 

Vadehavets unikke naturområde med hav, strandenge, marskland og vandløb er konstant under forandring af tidevandets og vindens påvirkning. Plante- og dyrelivet er unikt med flere end 10.000 forskellige arter og så er vadehavet ’rasteplads’ for millioner af trækfugle hvert år. 

365 dage om året kan du komme med ind til dyrenes forunderlige verden i København Zoo. Oplev papegøjer, bjørne, løver, krokodiller, kænguruer, næsehorn, pingviner, pandaer og mange, mange andre fascinerende dyr. Få også et indblik i hvad dyrene laver, når vi ikke ser det. 

Forlystelsesparken Tivoli Friheden der ligger i hjertet af Aarhus, indbyder til hygge og sjov for både børn og voksne. Nyd parken med skønne oaser, hyggelige spisesteder og boder eller slå jer løs i parkens mange, sjove forlystelser.

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere