Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Generelle betingelser for grupperejser ​

​Definitionen på en grupperejse er, at en person på vegne af en lukket gruppe bestående af et antal personer, beder om et skræddersyet tilbud til netop denne gruppe.

Herning Turist & Grupperejser ApS fremsender et skriftligt tilbud til dig. Du accepterer tilbuddet skriftligt eller mundtligt på gruppens vegne inden fristen, som er angivet i tilbuddet.

Efter accept af tilbuddet fremsender Herning Turist & Grupperejser ApS bekræftelse på turen.

Depositum og restbetaling grupperejser

Ved bestilling af en grupperejse indbetales et depositum, som varierer fra rejse til rejse, afhængig af rejsens pris. Depositum betales 14 dage efter bestilling af rejsen, medmindre andet er aftalt.

Hvis der er ydelser/program som skal betales umiddelbart efter reservation af disse, vil dette blive oplyst til kunden, og faktura fremsendes.

Restbeløbet indbetales 8 uger før afrejse, medmindre andet er aftalt. Ved bestilling under 8 uger før afrejse, betales hele beløbet ved bestilling/modtagelse af faktura.

Inkluderet i rejsens pris

Rejsens pris, indhold og eventuelle tillæg vil være anført på tilbuddet/ordrebekræftelsen.

Prisen er baseret på det antal deltagere som er anført på tilbuddet/ordrebekræftelsen. Hvis der sker en ændring i antal personer i gruppen, vil dette også medføre en ændring af prisen. Derfor er det vigtigt at Herning Turist & Grupperejser ApS altid har det nøjagtige antal personer i gruppen.

Eventuelle særaftaler, skal være skriftlige for at være gyldige.

Rejsedokumenter

Herning Turist & Grupperejser ApS fremsender efter aftalens indgåelse en ordrebekræftelse, en faktura og en rejseplan.

Ca. 10 - 14 dage før rejsens begyndelse fremsendes billetter, vouchers og eventuelle andre dokumenter til brug på rejsen. Du har pligt til ved modtagelse at gennemgå de fremsendte dokumenter og straks reagere over for Herning Turist & Grupperejser ApS, såfremt oplysningerne ikke er i overensstemmelse med det aftalte.

Afbestilling

Ved afbestilling af en rejse mere end 8 uger før afrejse, mistes det indbetalte depositum medmindre andet er aftalt.

Hvis der er ydelser, som er behæftet med strengere annulleringsregler, vil dette blive oplyst før disse ydelser bekræftes.

Herning Turist & Grupperejsers aflysning eller ændring ved individuelle bestilte pakkerejser

Aflysning af individuelle pakkerejser kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt tilmeldinger til turen. Ved aflysning af en rejse refunderes det indbetalte beløb eksklusivt evt. gebyr. Herning Turist & Grupperejser ApS er forpligtet til senest 30 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.

Herning Turist & Grupperejser ApS forbeholder sig ret til at ændre på en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, eksempelvis omlægning af rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytning af gæster til et andet hotel af samme standard. Vi anerkender ikke klager over uens værelsesstandarder. Bookede hotelværelser er som udgangspunkt med standardindretning og ikke indrettet til særlige hensyn. Ved behov skal særlige hensyn/behov oplyses sammen med rejsebestillingen. Herning Turist & Grupperejser ApS kan endvidere under rejsen ændre i rækkefølgen og sammensætningen af lokale udflugter.

Påstigningsplan og –tider samt hjemkomsttider er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion pga. evt. forsinkelser/ændringer.

​​

Betingelser og information gældende grupperejser

Rejseforsikring og det blå EU-sygesikringskort Herning Turist & Grupperejser ApS anbefaler, at du altid har en gyldig rejseforsikring, som blandt andet dækker sygdom og evt. afbestilling ved sygdom.

Ved sygdom, opstået under rejsen, påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger til eksempelvis lægebehandling, sygehusophold, hjemtransport osv.

Deltagerne skal medbringe det blå EU-sygesikringsbevis, som dækker ved midlertidigt ophold i EUR og EØS-landene, dvs. EU-landene samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Med det blå EU-sygesikringskort er man dækket som det pågældende lands borgere, så vi anbefaler at deltagerne tegner en rejseforsikring.

Pas/visum/vaccination m.v.

Det påhviler den rejsende selv at søge information om gældende regler for pas, visum, vaccinationsbestemmelser og Corona-restriktioner.

Hvis der er deltagere i gruppen, som ikke har dansk pas, anbefales det, at gruppen i god tid inden afrejse tager kontakt til de respektive konsulater/ambassader og evt. udlændingestyrelsen for at få de gældende indrejsebestemmelser/transitbestemmelser, der er gældende for den enkelte rejse.

Det er gruppens eget ansvar at anskaffe de til rejsen nødvendige pas, visum, vaccinationer mv. Hvis gruppens deltagere ikke i rette tid har sørget for ovenstående eller i øvrigt udebliver fra rejsen, betragtes dette som en afbestilling, og rejsens pris er dermed fortabt.

Rygning

Al kørsel udføres med ikke-ryger busser. Der holdes jævnligt pauser undervejs, hvor det er muligt at ryge udenfor bussen. Der må på de fleste hoteller, seværdigheder og restauranter forventes at være rygeforbud.

Bagage

Enhver deltager er selv ansvarlig for egen bagage. Herning Turist & Grupperejser ApS er ikke ansvarlig for beskadiget eller bortkommen bagage. Bagagen vil være begrænset til 1 kuffert/taske pr. person + håndbagage. Hvis der er behov for mere bagage kontakt os for yderligere information.

Gruppens ansvar og pligter

Ved modtagelse af dokumenter osv. er det gruppens ansvar at kontrollere, at de bekræftede ydelser stemmer overens med det bestilte.

Samtykke

Ved rejsebestilling gives der samtykke til at Herning Turist & Grupperejser ApS må opbevare deltagernes personoplysninger og efterfølgende må kontakte deltagerne mundtligt og skriftligt. Oplysningerne videregives aldrig til uvedkommende tredjepart og samtykket kan til hver en tid trækkes tilbage ved henvendelse til Herning Turist & Grupperejser ApS.

Reklamationer

Reklamationer skal anmeldes til Herning Turist & Grupperejser ApS straks de er opstået, så Herning Turist & Grupperejser ApS har mulighed for at afhjælpe og udbedre problemet.

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl og fejl i rejsens pris.

Rejsegarantifond

Herning Turist & Grupperejser ApS er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2414)

Jura

Værneting for søgsmål mod Herning Turist & Grupperejser ApS er Retten i Herning, Haraldsgade 28, 7400 Herning.

Busudflugt på en hverdagsaften

Á 4-6 timers varighed

Bustransport til årets firmafest

Nyd aftenen i selskab med dine kolleger og lad os køre jer både ud og hjem fra festen.


📞 9712 8911 og spørg efter Betina eller Jesper i salgsafdelingen.​

​INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD V/HARRISLEE

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere