Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Grupperejser

Tag med Herning Turist på grupperejse rundt i Danmark eller på rejse til udlandet. Vi har stor ekspertise i grupperejser for bl.a. skolegrupper, sportsklubber, personaleforeninger, firmaer, seniorgrupper og idrætsforeninger med bus både i Danmark og resten af Europa. 

Vi sørger naturligvis for en god og komfortabel bustransport, men hjælper også gerne med booking af hotelovernatninger til turen. Grupperejse med bus er både nemt og bekvemt. I skal blot læne jer tilbage i sædet og nyde turen og fællesskabet - så sørger vi for transporten og logistikken.

Kontakt vores rejsekonsulent i dag for et godt tilbud på telefon 9712 8911

Læs generelle betingelser for grupperejser her

​Find inspiration til grupperejsen nedenfor

Kontakt os for flere forslag til grupperejser på tlf. 9712 8911 eller herning@herning-turist.dk

SKIFERIE MED BUS

Trænger I til at få sne under ski​ene og tage turen ned af de sneklæde løjper? Vi har stor erfaring med bustransport til skisportssteder til bl.a. Norge, Sverige, Østrig, Italien,  Schweiz, Tjekkiet og Frankrig og så har vi naturligvis også både skibokse og anhænger til udstyret. 

STORBYFERIE MED BUS

Har I gruppen, så har vi ekspertisen, chaufføren og bussen! Vi har stor erfaring med grupperejser til storbyer såsom Amsterdam, Berlin, Edinburgh, Firenze, Hambourg, Kiel, København, Luxenbourg, München, Paris, Prag, Rom, Stettin, Stockholm, Strasbourg og mange flere. ​

ISO-certificering: 9001, 14001, 45001 samt Kronesmiley
22-09-2022
Herning Turist ApS har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 som er certificering i henholdsvis kvalitetsstyringssystemet, certificering indenfor miljø og arbejdsmiljø samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.
Læs hele nyheden

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

​Herning Turist har opnået tre ISO-certificeringer

​Vi har opnået ISO-certificeringerne: 9001, 14001 og 45001 samt anerkendelsen 'Kronesmiley' ligeledes indenfor arbejdsmiljø.

kronesmiley

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere