Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

Rejser med bus i Europa

Herning Turist tilbyder busrejser til de fleste steder i Europa. Vi har omfattende erfaring med busrejser, og vi kan skræddersy jeres tur i samarbejde med jer, så I kan få den helt perfekte rejse, uanset om I skal en tur til Europa eller om i blot skal rejse med bus rundt i Danmark. Vi har en omfattende vognpark og kan derfor arrangere busrejser for helt op til 1.000 personer.

Oplevelser undervejs på vores busrejser

Specielt designede busrejser kan omfatte planagte stop undervejs, så I får oplevelser på selve turen. Vi har stor erfaring med at arrangere rejser med bus i Europa og vi tilbyder rådgivning, så I kan vælge den bedste rute med de mest interessante stop undervejs.

Gode busser og erfarne chauffører på vores rejser med bus

Vores busser er af god kvalitet, vi vedligeholder dem metodisk og sørger for, at vores kunder altid får en ordentlig oplevelse på rejser med bus. Vores chauffører er erfarne folk, der kender Europas veje som deres egen bukselomme. I kan komme rundt i Europa på en både behagelig og tryg måde med vores busrejser.

Busrejser med dygtige og erfarne rejseledere

Vi tilbyder desuden dygtige og erfarne rejseledere, som håndplukkes til den enkelte rejse. I kan således få kompetent service på rejser med bus i Europa fra både chauffører og rejseleder. Herning Turist er den perfekte partner, når I skal arrangere jeres rejse med bus i Europa. Vi er professionelle, erfarne og vi yder altid en høj service.

Kontakt os hvis I har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores busrejser fra vores base i Herning i Jylland på telefon 97 12 89 11.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Taksvej 8, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk