Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herning Turist er en del af Brande Buslinier

Telefon​: 97 12 89 11   |   E-mail: hernin​g@herning-turist.dk

​Busferie i Europa – vi tilbyder komfortable rejser med bus

Herning Turist tilbyder busrejser til de fleste steder i Europa. Vi har stor erfaring med rejser med bus, og vi kan skræddersy jeres tur, så det bliver den helt perfekte busferie – uanset om I skal en tur til Europa eller om I blot skal rejse rundt i Danmark. Vi råder desuden over en omfattende vognpark, og kan derfor arrangere ferie med bus for helt op til 1.000 personer.

Vores busselskab holder til i Herning, hvilket er grunden til, at de fleste af vores kunder bor i Jylland. Vi tilbyder dog rejser med bus for kunder i hele Danmark.

Hyggelige oplevelser undervejs på vores busrejser

En specielt designet busferie kan omfatte planlagte stop undervejs, så I får dejlige oplevelser på selve turen. Vi har mange års erfaring med at arrangere busrejser, og vi tilbyder derfor den bedste rådgivning, så I kan vælge den mest optimale rute med de mest interessante stop.

Ferie med bus med erfarne chauffører og dygtige rejseledere

De busser, vi bruger til busferie, er af højeste kvalitet. Vi vedligeholder dem metodisk og sørger for, at vores kunder altid får en ordentlig oplevelse, når der er tale om ferie med bus. Vores chauffører er alle erfarne folk, der kender Europas vejen som deres egen bukselomme.

Derudover tilbyder vi dygtige og erfarne rejseledere, som håndplukkes til den enkelte rejse. I kan således få kompetent service til rejser med bus fra både chauffør og rejseleder. Vi er den perfekte partner, når I skal arrangere jeres næste busferie. Vi er professionelle, passionerede omkring vores job og yder altid en høj service.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for ferie med bus på telefon: 97 12 89 11 eller e-mail: herning@herning-turist.dk. Vi glæder os til at arrangere busrejser med jer!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 97 12 89 11   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk