Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Turistkørsel Danmark

Busture rundt i Danmark til skønne oplevelser og udflugtsmål – hvad enten det er naturoplevelser, museumsbesøg, koncerter, festival eller spændende seværdigheder.​ Vi tilbyder alle former for bustransport, ferie med bus, dagsudflugter, busrejser og grupperejser.

Rejse- og udflugtsekspertise

Hos Herning Turist kan med vores mange års erfaring bidrage med forslag til spændende rejsemål og udflugtskørsel både til dagsudflugten eller busture af flere dages varighed.

Vi har kørt næsten alle steder i Danmark, og kan dermed vejlede jer til det helt rigtige udflugtsmål eller feriedestination. Vi skræddersyr turen efter jeres behov og ønsker. Vi kan hjælpe både med grupperejser til udlandet, turistkørsel rundt i Danmark eller éndagsbusture med lokalguide. Vores rejserådgiver sidder klar til at hjælpe jer med råd og vejledning.​​​ Vi har også stor ekspertise i busudflugter til seniorer og seniorrejser med bus.

En behagelig rejseform​

​Når du vælger busferie som rejseform, kan du vælge at blive transporteret fra A til B eller gøre flere stop undervejs og gøre busturen til selve oplevelsen. Oplev nye seværdigheder, byområder og attraktioner. Rejsen er planlagt på forhånd, faciliteterne er moderne og komforten god. Busserne er indrettet med gode vippestole med fodstøtter, regulerbare ryglæn og små slå-ud-borde, wi-fi, TV og toilet. Aircondition sikrer, at temperaturen i bussen altid er behagelig. Hertil er der kaffemaskine, så der kan nydes en kop kaffe undervejs og i køleskabet er der kolde drikke. Du skal blot slappe af og nyde turen – og trygt overlade logistikken og transporten til os.​

Se forslag til dagsudflugter nedenfor

Kom med til en oplevelsesrig dag i Universe Science Park, hvor 'sjov' er en videnskab. En spændende verden af sjov og videnskab for alle aldre – her kan I lege jer til viden om naturvidenskab og teknologi i et forunderligt univers. kom med og lad dig udfordre!​

Christiansfeld er én af de danske byer, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev bl.a. de brostensbelagte gader med velbevarede ikoniske gulstenshuse liggende side om side samt den historiske bymidte, som Christian den 7. gav tilladelse til at opføre i 1773.​

Kom helt tæt på dyrene i Givskud Zoo blandt lemurer, berberaber og geder og tag med på en imponerende safari på savannen i egen bil eller i safaribusserne. Oplev også 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse i dinosaurparken. 

Nationalpark Thy er et kæmpe område med vandrestier og spændende naturoplevelser for dig der elsker naturen. Oplev den særegne flora og fauna med bl.a. krondyr, havørne, hjejler, spættet sæl og mange flere. Det er muligt at booke en naturvejleder

Der er store oplevelser i vente ved et besøg i Kongernes Jelling. Jelling Stenene, monumenterne mellem højene, den enorme skibssætning, find fordybelse i kirken eller besøg oplevelsescentret, der byder på en moderne digital sanseoplevelse i jagten efter vikingekongernes Jelling. 

Vadehavets unikke naturområde med hav, strandenge, marskland og vandløb er konstant under forandring af tidevandets og vindens påvirkning. Plante- og dyrelivet er unikt med flere end 10.000 forskellige arter og så er vadehavet ’rasteplads’ for millioner af trækfugle hvert år. 

365 dage om året kan du komme med ind til dyrenes forunderlige verden i København Zoo. Oplev papegøjer, bjørne, løver, krokodiller, kænguruer, næsehorn, pingviner, pandaer og mange, mange andre fascinerende dyr. Få også et indblik i hvad dyrene laver, når vi ikke ser det. 

Forlystelsesparken Tivoli Friheden der ligger i hjertet af Aarhus, indbyder til hygge og sjov for både børn og voksne. Nyd parken med skønne oaser, hyggelige spisesteder og boder eller slå jer løs i parkens mange, sjove forlystelser.

PAKKEREJSER TIL BERLIN & INDKØBSTURE TIL FLEGGAARD​

Bliv chaufførlærling hos Herning Turist
09-08-2022
- og få en EUD Erhvervsuddannelse på 3 år som buschauffør i kollektiv trafik Har du en drøm om at læse til buschauffør? - så er det nu du skal tilmelde dig uddannelsen. Skolestart 15. august! 🚌🚌🚌 Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her 👇
Læs hele nyheden
Kør grønt – det gør vi 🌱
24-02-2022
Alle vores turist- og konference-busser hos Herning Turist kører på HVO 100, som er fossilfri diesel udvundet af 100% genanvendelige råmaterialer såsom vegetabilsk olie og animalsk fedt - et miljøbevidst valg for en klimavenlig fremtid.
Læs hele nyheden

Få tilbud på bustransport her

Ønsker du at få tilbud på bustransport fra Herning Turist?

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige ture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål......

Godt tilrettelagt.......

Super busser......

Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik