Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Turistkørsel udland

Busferie til fantastiske storbyer med kultur, seværdigheder og shopping. Idylliske landsbyer, sneklædte landskaber eller strandpromenader i Sydeuropa - mulighederne er mange og indenfor rækkevidde med en busrejse, seniorrejse, firmatur, studietur eller grupperejse med busselskabet Herning Turist.​ Vi har stor erfaring med skirejser og busferie til grupper samt busrejser, firmaarrangementer og virksomhedskørsel til storbyer i Europa. Vi kan også tilbyde en éndags bustur ned over grænsen og ferie med bus til jeres grupperejse.

Vi har kørt Europa tyndt siden 1967

Herning Turist er et busselskab, der tilbyder buskørsel, grupperejser, studieture, busture og turistkørsel til en lang række af de skønneste rejsemål i Norden og rundt i Europa. Vores medarbejdere står til rådighed med deres ekspertise og er klar til at give jer en god, tryg og behagelig bustur og rejseoplevelse.​

Vi kan hjælpe jer med at planlægge og tilrettelægge grupperejser, studieture, studierejser, seniorrejser, ferier med bus eller firmakørsler. Bustransporten har vi naturligvis styr på, men vi kan også hjælpe med booking af hotel, forslag til busudflugter og guidede busture. Kort sagt alt fra A til Z til jeres rejse med bus. Vi tilbyder også grupperejser og turistkørsel i vores VIP busser.

En komfortabel rejse med bus

Herning Turist er et busselskab med komfortabelt indrettede busser med moderne faciliteter. Busserne er udstyret med gode vippestole med fodstøtter, regulerbare ryglæn og små slå-ud-borde, wi-fi, TV og toilet. Aircondition sikrer, at temperaturen i bussen altid er behagelig. Hertil er der kaffemaskine, så der kan nydes en kop kaffe undervejs og i køleskabet er der kolde drikke.​

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden (reg. nr. 2414), så I kan trygt bestille jeres næste buskørsel, seniorrejse, busrejse, busudflugt, bustransport, rejse med bus, VIP kørsel i VIP bus, studietur og grupperejse hos busselskabet Herning Turist.

Skirejser med bus til Norge, Sverige og resten af Europa

Sneklædte landskaber er indenfor rækkevidde med bustransport både i Norge, Sverige, Østrig, Italien og Frankrig eller hvorhen I måtte ønske på jeres ferie med bus. Det er både hyggeligt, nemt og bekvemt at blive transporteret med bus til skiferien og vi har både skiboks og trailer klar til jeres ekstra udstyr. Har du en gruppe eller et selskab, der planlægger busrejse eller en grupperejse eller en busferie, så kontakt os pr. mail herning@herning-turist.dk eller tlf. 9712 8911.

Storbyferie og busrejser

AMSTERDAM l BERLIN l FIRENZE l HAMBURG l KIEL l KØBENHAVN l LUXENBOURG l MÜNCHEN l PARIS l PRAG l ROM l STETTIN l STOCKHOLM l STRASBOURG

kontakt os for flere forslag eller et tilbud på busrejsen tlf. 9712 8911 eller herning@herning-turist.dk

Busudflugt på en hverdagsaften

Á 4-6 timers varighed

Bustransport til årets firmafest

Nyd aftenen i selskab med dine kolleger og lad os køre jer både ud og hjem fra festen.


📞 9712 8911 og spørg efter Betina eller Jesper i salgsafdelingen.​

​INDKØBSTUR TIL FLEGGAARD V/HARRISLEE

Hold dig opdateret på Facebook

Vi opdaterer løbende vores Facebook side med nyheder og inspiration! Hop ind på vores Facebook side i dag og gå på opdagelse i de nyeste billeder og historier fra vores buskørsel, bustransport og grupperejser med bus.


Vi elsker at dele vores oplevelser. På vores facebook side kan du se videoer fra vores forskellige busture, se billeder af vores dagligdag, læse anmeldelser og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på Facebook.​

Hvad siger vores kunder

Her kan du se hvad vores kunder siger om os

"Pålideligt firma"

Pålideligt firma der leverer mere end man forventer.

Rita Jaqué

"Gode busser og chauffør!"

Gode busser og chauffør at køre med på Linje Togbus grøn mellem Frederikssund og København.

Ken Graversen

"Alt i alt en positiv oplevelse....."

Super gode rejsemål...... Godt tilrettelagt.......

Super busser...... Gode chauffører......

Alt i alt en positiv oplevelse......

Inger Skjoldan Gigl

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 41 anmeldelser på ​Facebook

​Herning Turist   |   Fastrupdalen 9-11, 7400 Herning   |   Telefon: 9712 8911   |   CVR: 19995739   |   E-mail: herning@herning-turist.dk | Persondata politik

​Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvor I finder os på reg. nr. 2414 - Klik her for at læse mere